Want your
own Fotopage?






 
Sfawani Foto & Video
Image Hosted by ImageShack.us
By: Shukri Sfawani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 17-Feb-2011 04:53 Email | Share | | Bookmark
Tengku Fahmi Kahwin at Kajang, Selangor.

cepat2 siapa mahu..
Jejaka Idaman Melaya
tp yang ini sudah dimiliki...






Salam wbt. dan Salam 1Malaysia semua..

Sudah lama i tak update fp ini.. Sempena kembalinya saya semula (i come back).. maka saya hendak bagi hadiah percuma kepada pengantin yang akan atau telah berkahwin ya he3, iaitu sesi fotografi luar (Outdoor photo sesion), selama 1-2 jam yang bernilai RM600. Lokasi pergambaran adalah disekitar Putrajaya sahaja her3.

Terhad kepada 1 atau 2 pasang pengantin. Kepada yang berminat sila hubungi saya di talian seperti di bawah. Tarikh terhad kepada 17 Feb 2011 sehingga 17 Mac 2011 he3.


Shukri Sfawani
013.393.3456
http://sfawani.fotopages.com
www.sfawani.com
sfawani@hotmail.com

Hidup ini sementara sahaja dan penuh dengan ujian Nya...
Wasalam


Wednesday, 20-May-2009 14:55 Email | Share | | Bookmark
Hidup biar sedap...

 

Apakah sebenarnya yang tersirat dari gambar ini ya.. he3 he3 he3
Siapa yang bagi jawapan yang tepat sebelum 25 Mei 2009.. sila tuntut hadiahnya RM50 cash dari saya nanti ya.. he3 he3 he3..



Biasalah.. sfawani bz memanjang... dah lama tak update fp ni..

apa2 pun pastikan hidup biar sedap..
kuang3 kuang3 kuang3


Shukri Sfawani
013-393 3456
www.sfawani.com


Monday, 23-Mar-2009 20:18 Email | Share | | Bookmark
parttime @ fulltime graphic designer.

Kami sedang mencari parttime @ fulltime graphic designer. kepada yang kerja shif ke/ pelajar kolej/ university yang tengah cuti semesta pendek atau panjang, cuti hujung minggu pun digalakkan memohon.. nanti kita bincang lebih lanjut..


Syarat-syarat penyertaan:
1. Terbuka semua yang berminat tp keutamaannya adalah lekaki sahaja
2. Kena rajin dan ringan tulang... kurangkan bercakap, kena displin..
3. kalau berminat sila email dan sms (tp jangan PM kat saya sbb mailboxnya cepat penuh daa. tp yg sebenarnya sbb saya tidak berkesempatan untuk masuk sekolah selalu ya.. harap maklum..) terus kepada saya maklumat di bawah kepada :
013-393 3456
Shukri
sfawani@hotmail.com

a) Nama Penuh :
a) no hp / tel :
a) alamat tetap :
b) No IC :
b) umur :
c) Jantina :
c) tahap Pendidikan :
c) nama samaran :
d) Jawatan dan Tarikh yg berminat :
e) lokasi anda :
e) web / fotopages :
f) jenis2 senjata yang anda miliki (jika ada sja) :
camera :
flash :
lens :
dsb
g) jenis laptop (jika ada):
h) tripod dsb (jika ada):
i) Pengalaman anda (jika ada):
i) kenderaan yang dimiliki (jika ada):
j) kadar bayaran upah anda dsb/ bulan (perlu di tegaskan.. kadar bayaran yg anda minta ini mestilah setaraf dengan skil, kesungguhan, kerjasama, pengalaman anda dsb.. harap maklum) :

nota :
kerja saya tidak selalu sibuk sangat.. tp untuk bulan April - Mei 2009 ni bz sikit... jd saya perlukan seorang pembantu...
kerja-kerja ini boleh dibuat dirumah anda atau di pejabat kami dsb..
tempoh masa bekerja juga mengikut kesesuai anda..(boleh dibincangkan)



Hidup Biar Sedap
http://sfawani.fotopages.com
www.sfawani.com
Segambut, Kuala Lumpur
Shukri Sfawani
Call / SMS me at : 013-393 3456




Sunday, 7-Dec-2008 03:53 Email | Share | | Bookmark
Dahlila > TTDI, KL

 


dah lama rasanya tak update fp ni... try update dulu 1 keping ya...
kih3 kih3 kih3

kalau pengantin yang diusung diatas pengusung, atas kerusi dan sebagainya, sudah menjadi kebiasaan bagi kita.. bagi pengantin Dalila ni ada ke unikkan dan memorinya yang tersendiri. kedua-dua pengantin ni di junjung sehingga ke pelamin indah..


Hidup Biar Sedap
http://sfawani.fotopages.com
www.sfawani.com
Segambut, Kuala Lumpur
Shukri Sfawani
013-393 3456

(Untuk lihat pakej penuh saya sila ke www.sfawami.com dan bagi maklumat ada secara sms @ email kepada saya ya. Kepada yang akan bagi confirmation / tempahan awal saya akan bagi hadiah misteri)


Sunday, 23-Mar-2008 14:22 Email | Share | | Bookmark
Maizanur Akma > Sunway Semenyih

 
 
 
View all 5 photos...






Sory Akma sebab saya lambat update ya.. tapi majlis Akma ini sangat best... 1 bas di import khas bawa Keluarga Hanifah dari kedah, 1 bas lagi bawa kawan-kawan Akma dan Hanifah, samada dari Majalah Anis atau kawan kolej lama mereka berdua...

Khabarnya pasangan Akma dan Hanifah ini akan bertugas di China dalam bulan Mac ini kan... Tahniah...


Hidup Biar Sedap
http://sfawani.fotopages.com
www.sfawani.com
Shukri Sfawani
013-393 3456

(Untuk lihat pakej penuh saya sila ke www.sfawami.com dan bagi maklumat ada secara sms @ email kepada saya ya. Kepada yang akan bagi confirmation / tempahan awal saya akan bagi hadiah misteri)


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net